Bel met ons op 0513 – 623 945 voor advies over onze producten en concepten. Of vraag ons jou te bellen:
"*" geeft vereiste velden aan
Het beste verse vlees komt van onze eigen slagers. Met oog voor het dierenwelzijn, mens en milieu. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand.
Als het gaat om vers vlees werken wij samen met toeleveranciers die stuk voor stuk een eerlijk en transparant verhaal over het vlees kunnen vertellen: Nederlanders willen weten waar hun vlees vandaan komt, hoe het geproduceerd is, liefst bij welke boer de dieren hebben geleefd, en vooral hóe ze hebben geleefd. Daarbij is duurzaamheid ook van belang; de aarde moet geen schade lijden.
De consument van nu is kritisch en alles wijst erop dat die houding toeneemt. Dat juichen wij toe en passen ons aanbod daarop aan.
Deze trend is onomkeerbaar en Haarsma Foodimpuls wil hierin vooroplopen. Onze keuzes zorgen ervoor dat je jou klanten kunt helpen en duidelijk kunt informeren zodat je volop in business blijft.
Als je een stukje Boerderijkip verkoopt, weet je klant wat ‘ie krijgt: ambachtelijke Hollandse scharrelkip, die gegarandeerd een beter leven heeft gehad. Eerlijk vlees dus, dat met zorg en aandacht de weg naar je bord heeft gevonden. Onze boeren houden van hun vak, kiezen bewust voor duurzaamheid en hebben aandacht voor dierenwelzijn.
Het Gaasterlander Kruidenvarken is herkenbaar aan de unieke smaak en hoge kwaliteit: heerlijk mals varkensvlees met een volle smaak. De belangrijkste voorwaarden voor deze goede kwaliteit zijn niet alleen het unieke fokprogramma, de uitgebalanceerde voeding en de gezondheid van de varkens, maar ook het beheersen van de gehele keten. Alle partijen in de gehele keten nauw met elkaar samen.
Laat je informeren en adviseren door onze vers vlees experts.
Livar, het Limburgs kloostervarken wordt gehoed in samenwerking met Abdij Lilbosch in Echt. In de kloostertuinen van deze abdij scharrelen een deel van de Livar varkens waar ze met veel liefde worden verzorgd door de monniken. Het unieke samenspel van een melange van granen, unieke rassen en het scharrelen in een weelde van ruimte maakt Livarvlees tot een bijzonder product.