Assortiment

Wij zijn letterlijk van alle food-markten thuis en bieden een breed en hoogst kwalitatief assortiment.

Assortimentsbeleid

Samen met onze klanten, leveranciers en werknemers werken we elke dag gepassioneerd aan het samenstellen van ons assortiment. En dat doen we met groot plezier, het is ons vak. Ons assortiment is gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

Smaak en kwaliteit

De producten moeten niet gewoon, maar bijzonder lekker en smaakvol zijn, de intrinsieke waarde van het product staat niet ter discussie.

Duurzaamheid

We zoeken continue naar het juiste evenwicht in de belangen van mens, milieu en dier. Het Beter Leven Keurmerk, het Skal certificaat, leveranciers eisen, Clean Label en productiewijze zijn hierin belangrijke ijkpunten. We willen bijdragen aan een betere wereld voor iedereen.

Uniciteit

We willen creatief en onderscheidend zijn met de producten die wij verkopen en de wijze waarop onze afnemers die kunnen vermarkten. Wij leveren concepten die uniek zijn voor de consument.

Rendement

Zowel voor onze leveranciers als onze afnemers is rotatie een belangrijke voorwaarde om producten in het assortiment te voeren. Met een gezonde marge en aantrekkelijke consumentenprijs is er voor alle partijen sprake van duurzame samenwerking.

Ons Assortiment

Onze missie; uw succes!

We zijn een klassiek familiebedrijf en hechten traditionele waarden aan menselijke omgangsnormen en de open en eerlijke wijze waarop wij in het leven staan. Daarnaast kijken we vooruit. Naar morgen, overmorgen en de verdere toekomst. Daar stemmen wij onze werkwijze nu al op af. Modern en eigentijds. Wij bieden onze klanten het beste van twee werelden.

Wij streven naar een ‘one-stop-shop’ voor onze relaties. Een op en top betrouwbare leverancier van food en non-food. Daarin staat niet alleen de kwaliteit, maar ook alle andere factoren centraal. Zoals prijs, continuïteit en de zekerheid van een échte partner in business. Samen gaan wij voor het beste resultaat van uw onderneming.

Wij willen ondernemers in food succesvoller maken. Dat doen we al meer dan 55 jaar. En met resultaat…

Alles draait bij ons om kwaliteit.

Binnen elke food-productcategorie willen wij het beste van het beste leveren. Wij zijn constant (en letterlijk) grenzeloos op zoek naar de allerbeste kwaliteit tegen de meest aantrekkelijk prijs. Niets is ons te veel en niets gaat ons te ver.  Wij willen onze partners inspireren en de beste zijn. Dag in, dag uit.

Laat u inspireren door onze experts

Wilt u klant worden of sparren over (uitbreiding van) uw assortiment? Bel met onze experts!

0513 – 62 39 45