Barbecue & Gourmet

Barbecueën en Gourmetten hebben iets feestelijks.  Je wil daar al je vrienden, familie en buren wel bij uitnodigen. Wat let je? Wij hebben genoeg smaken en soorten in het assortiment.

Barbecueën en gourmetten hebben overeenkomsten, maar worden door ons zeker niet over één kam geschoren! Beide gaan over vlees en bijvoorbeeld bakken op een grillplaat– veelal in goed gezelschap -, maar waar je het bij gourmet toch echt het beste kunt houden bij kleine stukken vlees, is de BBQ ook geschikt voor groot vlees. Wij hebben alles in huis voor beide manieren van bakken, volop keuze dus!

De slager is dé specialist
in barbecue en gourmet.

Als specialist in vers vlees wil je ook op het gebied van barbecue en gourmet een uitgebreid assortiment dat gemak biedt aan je klanten. Als leverancier kunnen wij je hier optimaal over adviseren. Of het nu gaat om een breed assortiment, dat ook in hoogtijdagen uit voorraad leverbaar is, of om juist dié onderscheidende items waarmee je jou klanten kunt verwennen. Wij staan voor je klaar!

Van kleine gourmethapjes tot groot vlees op de BBQ, ons assortiment is uitgebreid en biedt volop gemak.

Barbecue

De consument van nu wil genieten! Genieten van lekker eten, kwaliteit & vers, maar dan wel graag gecombineerd met een stukje gemak. Het liefst voor ieder wat wils en zonder al teveel werk. Chef’s BBQ Selection sluit daar naadloos op aan! Dit concept is helemaal barbecueën à la nu.

Laat u inspireren door onze experts

Wilt u meer weten over Barbecue en gourmet? Neem gerust contact met ons op!

Gourmet

Gezellig en compleet gourmetten? Gourmetfeest! Vooral tijdens feestdagen wordt weer massaal het gourmetstel tevoorschijn gehaald. Dit is niet zo verwonderlijk want gourmetten is gezellig en gemakkelijk met familie en vrienden.