Brood en bake-off

Wij hebben brood in alle soorten, vormen, smaken en maten. Van Bake-off tot een ovenheerlijk op-en-top Meesterbakker eindproduct.

Bolletjes met sesamzaad

Van pistolets, baguettes of breekbroden tot een heerlijk saucijzenbroodje, worstenbroodje of pizzasnack – ons brood en bake-off assortiment bevat voor ieder wat wils! Een logische toevoeging aan je assortiment als slager of vers detaillist.

Ons Huismerk ‘Fier’ levert brood volgens de tradities van de Meesterbakkers.

Vriesvers, zo uit de oven op tafel. Ogen dicht en smullen maar.
Wij hebben een uitgebreid assortiment brood onder ons huismerk Fier vriesvers voorradig, waarin alle hardlopers tegen de beste condities beschikbaar zijn. Voor elke broodjescorner, elk feestje, elke BBQ en elk familiefeest en borrelplank.

Geïnteresseerd in ons brood en bake-off assortiment? Bekijk het hele aanbod op onze online bestelomgeving.

Uitgebreid assortiment bake off brood

Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment bake off brood voor u beschikbaar, vriesvers van het merk Fier.

Liever iets anders bijzonders? Ga dan voor de smulslof, rustieke bol 2.0 of succesvolle slagersbroodjes.

Smulslof

Met als basis de Italiaanse vloerbaguettes kun je de lekkerste smulsloffen maken. Beleggen met een rijk gevuld mengsel van vlees en saus. Voor de consument perfect voor de lunch, als tussendoortje of als hapje of snack, eventjes in de oven en smullen maar. Voor receptinspiratie kun je ook zeker bij ons terecht!

Rustieke bol 2.0

Onze rustieke bol wordt gekenmerkt door de afwezigheid van additieven en conserveringsmiddelen. Puur natuur, dat zie je, dat ruik je, dat proef je… Transformeer dit brood gemakkelijk tot een gevuld brood, met bijvoorbeeld parmaham, mozzarella en pesto. Of wat dacht je van gevuld brood met kruidenboter zongedroogde tomaat, belegen kaas, Parmakaas en rode ui?

Laat je inspireren door onze experts

Bel ons gerust voor informatie over ons gehele brood en bake-off assortiment!

Slagersbroodjes

Daarnaast helpen we je graag verder met de lekkerste slagersbroodjes.