Dranken

Een maaltijd zonder een lekker drankje is natuurlijk niet compleet. Kies uit ons fris-, sap- en bier-assortiment en hef het glas met jou klanten.

Tsjoch, proost, cheers, santé, cin cin, skoll, salute of een ‘gewone’ Hollandse proost op je gezondheid! Wij hebben alles voor een feestelijke maaltijd in huis.

Zoveel landen, zoveel dranken. Met ons assortiment komen we een heel eind over de Europese grenzen. Ongeacht in welke taal er geproost wordt, voor het drankje kunt u bij Foodimpuls terecht. Wij beseffen dat een food ondernemer altijd op zoek is naar het lekkerste, beste en mooiste voor haar klanten. Ook in sappen en bier!

Fris-, sap- en bier-assortiment

Wat dacht je van een gezonde sap, in een flesje van 200cc die je zo mee verkoopt met een lekkere salade of broodje? Of een super lekker Zero Zero biertje bij een verse maaltijd omdat je daarna nog door moet naar een vergadering of klant? Een heerlijke bierproeverij in combinatie met een mooi assortiment BBQ vlees, lekker klaargemaakt op een originele Grizzly Grill Kamado? Het kan allemaal bij Foodimpuls!

Angelo Poretti is het lekkerste bier voor de beste food ondernemers die kwaliteit en smaak op de juiste wijze waarderen!

Angelo Poretti

Angelo Poretti is het lekkerste Italiaanse bier uit het Noorden van Italië, waar de brouwerij sinds 1877 met bronwater het zuiverste bier van Europa brouwt. Elk biertje heeft zijn eigen nummer dat staat voor het aantal soorten hop dat er gegarandeerd in is verwerkt. Daarnaast heeft elk nummer ook nog eens zijn eigen unieke smaak door een specifiek pallet van kruiden en ingrediënten.

Schulp

Schulp staat voor vers, vitaminen, mineralen en bouwstoffen vers geperst met oer-Hollands fruit en groenten in glazen flessen. Transparant, gezond en gewoon lekker!

Laat je inspireren door onze experts

Onze verkoopadviseurs kunnen je alles vertellen over ons assortiment Dranken. Bel gerust!

Smoothies

Smoothies zijn niet alleen lekker maar ook nog eens super gezond! Boordevol vitamines en vezels welke onmisbaar zijn voor je lichaam. Met smoothies kunt je eindeloos te variëren en je klant verrassen.