Kip, wild & gevogelte

Brede beschikbaarheid, iedere dag vers, een groot en specialistisch assortiment. Wij kunnen u helpen een impuls te geven aan uw omzet in kip, wild en gevogelte. Dit begint bij kwaliteit: door alleen samen te werken met absolute specialisten kunnen wij die optimaal garanderen. Dat, aangevuld met sterke en eerlijke merken als boerderijkip, zorgt ervoor dat u uw slag richting uw klanten kunt maken. 

Informatie aanvragen

Impulsplan: Boerderijkip

Boerderijkip is een 100% Hollandse kip met meer smaak en een beter leven. De Boerderijkippen zijn van het langzaam groeiend ras: de Hubbard. Dit ras is een kruising tussen een bruine hen en een witte haan en hebben sterke genen. Het vlees komt van dieren die worden gehuisvest  in stallen waar het dag- en nachtritme is gewaarborgd.

Impulsplan: Wild

Het Impulsplan Wild biedt u informatie en ondersteuning bij het verkopen van wild. Ons assortiment wild is erg breed en super vers. Hiermee kunt u zich uitstekend onderscheiden als de wildspecialist. Voor een duidelijk communicatie richting uw klanten is er een wild informatiebrochure beschikbaar en ondersteunend promotiemateriaal voor in uw winkel.

Contactgegevens
AdresPompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
Tel.+31 (0)513 - 62 39 45
Fax.+31 (0)513 - 62 17 83
E-mailinfo@haarsma.nl