Kruiden, Marinades & Sauzen

Laat klanten thuis zelf ‘de ultieme smaakmakers’ zijn. Met kruiden, marinades en sauzen om hun eigen finishing touch aan de maaltijd toe te voegen.

marinades slager

Smaken verschillen, met onze kruiden, sauzen en marinades kan iedereen thuis een gerecht op de persoonlijke smaak afstemmen. De juiste saus of marinade kan een gerecht helemaal af maken.

Smaakmakers zoals kruiden, marinades en sauzen zijn er alleen al in Nederland in allerlei vormen, smaken, geuren, merken en formaten te koop. Tegen net zo veel variëteiten aan kwaliteit, prijzen en kwaliteiten.

Te heet, te flauw, te zout of juist te zoet… smaakmakers lossen alle persoonlijke voorkeuren tijdens het koken af aan tafel op.

Alle kruiden van de wereld, handzaam in potjes, zakjes of flessen verpakt

Foodimpuls helpt ondernemers in food met een geselecteerd assortiment dat geschikt is voor je worstmakerij, je maaltijdenhoek, je specials, je saladecorner, je grillhoek etc. Want de juiste saus kan een gerecht helemaal af maken, de juiste marinade en/of kruiden nét dat stukje extra smaak geven aan een goed stuk vlees. 

Bovendien beschikken we over een prachtig pakket aan kruiden, sauzen en marinades onder ons huismerk Fier; super kwaliteit tegen de aller scherpste prijzen. 

Fier

Ons assortiment Fier kruiden, sauzen en marinades zijn gebaseerd op mooie recepturen, met aantrekkelijke kleuren en aansprekende smaken. Duurzaam, prijsvriendelijk en met vaktechnische adviseurs die je creatief verder helpen.

Moguntia

De ambachtelijke smaakmakers van Moguntia zijn betaalbaar, kwalitatief goed en innoverend. De grondstoffen worden volgens strenge normen geselecteerd door het familiebedrijf en verwerkt tot de beste producten.

Laat u inspireren door onze experts

Vragen over ons smaakmakers assortiment? Onze kruidenexperts kun je bereiken via 0513-623945.

Verstegen en Epos

Natuurlijk ben je bij ons ook aan het juiste adres voor de bekende merken, zoals Verstegen en Epos.