Maaltijden, Soepen & AGF

Van Hollandse stamppotten tot de Chinese keuken. We zetten ze graag kant en klaar voor je klanten op tafel.

We hebben het met z’n allen druk, drukker, drukst…en dan schiet een volwaardige maaltijd er wel eens bij in. Niet nodig, vinden wij. Dat werk nemen wij je en jouw klanten graag uit handen.

Foodimpuls gaat voor gemak, maar altijd met de nadruk op vers, gezond en lekker.

In de drukte van de dagelijkse hectiek kiezen klanten steeds vaker voor kant-en-klaar. Ze zoeken gemakkelijke en gezonde maaltijden om van te genieten. Met onze maaltijdconcepten is dat precies wat jij jouw klanten kunt bieden. 

Met onze maaltijdconcepten kun je jouw klanten ultiem gemak bieden.

De mooiste maaltijdoplossingen

Gecertificeerde producenten zorgen voor een uitgebreid en smaakvol pallet aan ingrediënten waarmee je de mooiste maaltijdoplossingen voor je gasten en klanten presenteert.

Wij vertalen het graag voor je in slimme verkoopconcepten zoals Chef’s Dinner Selection, Butchers Tataki en Meat&Meals. Kies je voor kant-en-klare maaltijden, componenten of volledig verse ingrediënten voor een zelf gekookt assortiment? Wij hebben het voor je!

Chefs Dinner Selection

Kant-en-klare maaltijden

Ons assortiment kant-en-klare maaltijden is eindeloos. Met leveranciers zoals De Kroes en Bonfait kunnen wij je ieder seizoen de smakelijkste maaltijden bieden, zowel voorverpakt als bulk. Ook onder ons huismerk Fier hebben wij de beste kant-en-klare maaltijden voor de smakelijkste prijs.

Maaltijdingrediënten

Wil je de maaltijden zelf maken? Ook hiervoor kun je bij ons alle ingrediënten vinden. Van maaltijdcomponenten zoals mini kriel, basis pastaschotel, diepvries groenten of verse groente, wij hebben het!

Laat je inspireren door onze experts

Laat je informeren en adviseren door onze maaltijden experts.

Soepen

Ook voor soepen kun je bij ons terecht. Zowel kant-en-klaar als ook de ingrediënten om de lekkerste soep voor je klant zelf te maken. Met uiteraard de beste verpakkingsoplossing erbij!