Salades en tapas

Salades en tapas, gegarandeerd een smakelijk feest op tafel

Culinaire salade sfeerbeeld

Kant en klare salades die zo opgediend kunnen worden. Deksel eraf en smullen maar…

De salades van Foodimpuls vallen altijd in de smaak. Voor alle borrelgerechten, hapjes en tapas beschikken we over de lekkerste salades en dips. Ook perfect bij bijvoorbeeld de BBQ of gourmet. 

De lekkerste salades en dips

Ons assortiment salades is zeer uitgebreid en uiterst divers. Naast de heerlijkste hapjes en tapas beschikken we over de lekkerste salades en dips. De salades zijn bijzonder smaakvol en worden gepresenteerd in aantrekkelijke verpakkingen. Van verse aioli tot heerlijke poké bowls en maaltijdsalades. Alles om je winkelassortiment compleet te maken.

Veel van onze klanten zijn succesvol gestart met de lekkerste maaltijdsalades en poké bowls.
Nog niet? Het is nog niet te laat. Wij helpen je graag verder!

Toastsalades, pasta- en maaltijdsalades en rauwkost

Wij zorgen voor de smaakvolste en uiterst verse salades, in bulk of consumentenverpakking. Om te dippen of te smeren, het kan allemaal. Maak je de salades graag zelf? Wij hebben ook alle ingrediënten voor het zelf maken van uw toast-, rauwkost-, pasta- en maaltijdsalades. Ons dagverse assortiment groente en fruit is met zorg geselecteerd en laat je salade uitblinken in smaak!

Poké bowls

Heb je al eens gedacht aan het verkopen van poké bowls? Of verkoop je ze al maar bent u nog op zoek naar de beste ingrediënten? Wij hebben een ruim assortiment poké bowl ingrediënten, van zalmsnippers, tonijn tot edamame boontjes en sesamzaad. Geen inspiratie? We kunnen ook met je meedenken in de vorm van onze poké bowl recepten.

Wij helpen je graag verder!

Onze salade experts staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en met je mee te denken. Bel gerust!

Tapas

Een borrelplank is pas compleet met de smakelijkste tapas! Bied je klant heerlijke olijven, zongedroogde tomaten en gevulde peppadews. Voor de lekkerste tapas ideeën en recepten kun je onze experts inschakelen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jou klant een onvergetelijk borrelmoment heeft!