Verpakking, Schoonmaak & Non-food

Het gaat natuurlijk om de inhoud, maar de verpakking en de presentatie maken een product vaak nóg aantrekkelijker. Net zoals de omgeving waarin het wordt verkocht.

De lekkerste vleeswaren, de mooiste worst, een smaakvolle maaltijd of de net bereide verse salade…in een slecht sluitende verpakking, die er niet aantrekkelijk uitziet in een niet frisse winkel? Geen schijn van kans! De consument maakt een andere keuze, vaak definitief. Met onze adviezen zul je dat niet meemaken.

De eerste indruk is bepalend voor het succes op termijn

Een schone zaak, waar je spreekwoordelijk ‘van de grond kan eten’ draagt enorm bij aan de verkoopresultaten. Voor een frisse kijk op jou zaak delen wij graag onze objectieve mening. Wij hebben professionele producten die het schoonmaakwerk lichter en leuker maken.

Duurzame oplossingen voor betrouwbare verpakkingen en een goede hygiëne!

Foodimpuls, verpakking en schoonmaak? Een frisse kijk op jou zaak!

Betrouwbare verpakkingen en een goede hygiëne staan aan de basis van uw onderneming. Foodimpuls biedt de service om die zaken goed en efficiënt te kunnen regelen.

Ook voor alle overige non-food producten ben je bij ons aan het juiste adres. Denk aan cocktailprikkers, servetten, kamado’s, handschoentjes, echt alles kunt je bij ons vinden!

Prime Source schoonmaakartikelen

Verpakkingen

Verpakkingen zijn er in alle soorten en maten en moeten aan veel eisen voldoen. Mogelijke eisen? Duurzaamheid, versheid behouden en ovengeschiktheid – allemaal van belang bij het bepalen van de juiste verpakking. Daarnaast kan een aantrekkelijke verpakking de verkoop van uw producten stimuleren. Wij nemen je huidige verpakkingsmateriaal graag voor je onder de loep. Met verpakkingen je verkoop stimuleren? De juiste manier van verpakken bepaal je natuurlijk zelf. Maar wij denken graag met je mee zodat uw klant met een tevreden en vertrouwd gevoel bij je terugkomt.

Laat je inspireren door onze experts

Onze experts op het gebied van non-food, verpakking en schoonmaak staan je graag te woord.

Schoonmaakartikelen

Schoonmaken is een belangrijk aspect binnen een succesvolle winkel. Om te voorzien in de vraag naar een efficiënte aanpak bieden wij diverse uitgekiende schoonmaakprogramma’s, allemaal op basis van een duurzame filosofie. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om losse schoonmaakartikelen bij ons te bestellen.