Vers vlees

Als het gaat om vers vlees werken wij samen met toeleveranciers die stuk voor stuk een eerlijk en transparant verhaal over het vlees kunnen vertellen. Zo creëert u in uw marktgebied de nodige impulsen voor uw bedrijf. Als het gaat om varkensvlees biedt Livar de culinaire fijnproever waar voor zijn geld,  betreft het kalfsvlees dan heeft u met Viteloké een eerlijk verhaal. En dan zijn er nog de runderen van Limoussin regionaal, die vrij zijn opgegroeid in natuurgebieden, en het verse lamsvlees dat afkomstig is uit Engeland.

Informatie aanvragen

Livar - Het Limburgs kloostervarken

Het Livarvarken wordt gehoed in samenwerking met Abdij Lilbosch in Echt. In de kloostertuinen van deze abdij scharrelen een deel van de Livarvarkens waar ze met veel liefde worden verzorgd door de monniken. Het unieke samenspel van een melange van granen, unieke rassen en het scharrelen in een weelde van ruimte maakt Livarvlees tot een bijzonder product. 

Lees hier meer over Livar.

Nieuw Zeelands (vers) lamsvlees

Ons lamsvlees is speciaal voor u geselecteerd en komt uit Nieuw Zeeland, lamsvlees land bij uitstek. Zowel diegevroren als vers verkrijgbaar.

Lees hier meer over Nieuw Zeelands lamsvlees.

Clare Valley Signature Beef rundvlees

Australisch rundvlees met een verhaal; voor liefhebbers van bijzonder rundvlees. Genieten van een perfecte steak, complimenten ontvangen voor een schitterend BBQ gerecht of trots iets nieuws laten proeven aan gasten. Dat zijn ervaringen welke u uw klanten kunt bieden met Clare Valley Signature beef!

Bekijk hier het assortiment

 

Contactgegevens
AdresPompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
Tel.+31 (0)513 - 62 39 45
Fax.+31 (0)513 - 62 17 83
E-mailinfo@haarsma.nl