Vleeswaren

Van de lokale boerderij tot het Italiaanse platteland.
Ons assortiment vleeswaren is grenzeloos in alle opzichten

Vleeswaren. Op het brood als ontbijt, lunch, diner of gewoon als lekker tussendoortje…

We lusten er met z’n allen wel worst van. Nederlanders zijn nou eenmaal gek op een hartig hapje. En niet alleen als traditioneel broodbeleg. Ook als borrelgarnituur is een prikkertje worst of vleeswaar een goede traditie. Haarsma Foodimpuls heeft vleeswaren in overvloed.

Haarsma Foodimpuls.
Van oorsprong de specialist in vleeswaren

We hebben een goede naam torenhoog te houden. Kwaliteit en rendement staan daarom altijd centraal. Wij verkopen binnen elke prijscategorie alleen het beste van het beste.

Wil je een op jou winkel afgestemd vleeswaren assortiment, dat zorgt voor een impuls in je vleeswaren omzet? Wij helpen je graag verder!

De smaak van de consument verandert.
Ons assortiment past zich daarop aan.

De consument is verwend en weet het verschil tussen goed en minder goed heel snel te maken. En met alleen een lage prijs is de strijd niet gewonnen. Er komt meer voor kijken. Veel meer. Bij Haarsma Foodimpuls weten wij de consument te raken en voor je te winnen. Met producten en productpresentaties die aanspreken en omzet opleveren. Laat ons meedenken! 

Vleeswaren, brood en salade

Bulk of voorgesneden vorm

Ons assortiment is groot, verkrijgbaar in bulk of voorgesneden vorm en voor een groot deel uit voorraad geleverd. Gegarandeerd allemaal volgens de strenge BRC voorwaarden opgeslagen. De producten worden dagelijks met plezier naar de winkels gebracht.

Ons importeurschap van sterke merken als Negroni uit Italië en Aromas del Sur uit Spanje, alsmede de voortreffelijke Limburgse specialiteiten van Livar, geven bovendien extra handvatten om u te onderscheiden en doeltreffend de consument te bereiken.

Wij helpen u graag verder!

Onze experts delen graag hun vaktechnische kennis en expertise op verkoopgebied van het vleeswaren assortiment.
Dat merk je direct in de verkoopcijfers.

De Worstenmakerij

De Worstenmakerij maakt worst en vleeswaren zoals een slager ze zelf ook zou maken en waar hij oprecht trots op kan zijn. De producten zijn gluten en allergenen veilig en worden gemaakt op basis van ambachtelijke recepturen en de nieuwste technieken.

Buitenlandse Vleeswaren

De interesse in Nederland voor authentieke vleeswaren uit Italië, Spanje en de rest van Europa is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Iedere week ontvangen wij uit diverse landen van Europa vleeswaren-specialiteiten van diverse gerenommeerde producenten.

Fier

Fier is een combinatie van zorgvuldig uitgekozen vleeswaren waar alleen de allerbeste merken voor in aanmerking komen. Fier staat voor trots zijn. En dat zijn wij op dit merk: trots! Je bent met Fier namelijk altijd verzekerd van de mooiste producten, de beste kwaliteit en een scherpe prijs.