Vlugklaar & Gebraden

Bliksemsnel op tafel, maar net zo goed, verantwoord en lekker.
Dat zijn onze vlug klaar producten.

schnitzel van haarsma

Laat je klanten kennis maken met onze vlug klaar producten. Klaarmaken in de koekenpan, of in de oven, in een mum van tijd heeft je klant een smakelijk stukje vlees op tafel.

Gemak siert de mens.
Authenticiteit zorgt voor complimenten.

De gebraden en vlugklaar artikelen van ons huismerk sluiten precies aan op die behoefte. Ons assortiment is authentiek, heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is zo ruim dat er voor ieder wat wils is: vlees of vegetarisch, eenvoudig of exclusief.

Gemak voor jou en je klant, en toch onderscheidend!

Gebraden snacks

De gebraden snacks zijn heerlijk voor bijvoorbeeld bij de borrel. Dit is een combinatie van zorgvuldig uitgekozen vleessnacks waar alleen de allerbeste merken voor in aanmerking komen.

Vlugklaar

Ons vlugklaar assortiment is zeer veelzijdig. Welke keuze in assortiment u ook maakt, we hebben altijd voor u de meest onderscheidende vlugklaar producten op basis van smaak, structuur en uiterlijk.

Laat je inspireren door onze experts

Bel voor informatie over ons gehele Gebraden en Vlugklaar assortiment.

Rookworsten

Met de Fier rookworsten kun je jou klanten met trots een ambachtelijke rookworst aanbieden en ben je verzekerd van een constante topkwaliteit en smaak. Wij gaan graag de uitdaging met je aan om te proeven voor de lekkerste rookworst!