Zuivel, Kaas & Eieren

Geniet van onze binnen- en buitenlandse kaassoorten, melk en eieren… kortom, laat je klanten smullen van alles wat onze zuivelboer te bieden heeft.

Kaas van Haarsma

Kaas is een gouden element voor elk feestje, diner, barbecue of gewoon voor bij de lunch. Wij kunnen je goed van dienst zijn met vele smaakvolle buitenlandse kazen die aansluiten bij de wensen van jou zaak.

Say cheese tegen onze Hollandse en buitenlandse omzetmakers.

In het assortiment van een versspecialist mag zuivel in de breedste zin niet ontbreken. Kaas verovert dan ook langzaam maar zeker een steeds grotere plek binnen het Foodimpuls assortiment. Dankzij onze samenwerking met enkele vooraanstaande kaasfabrikanten, kunnen wij je een breed assortiment binnenlandse- en buitenlandse kazen bieden. Ook voor o.a. eieren, boter, kwark, yoghurt (en meer) kun je bij ons terecht; als versspecialist adviseren we je graag.

Laat de kaas niet van je brood eten en profiteer van de kansen die wij bieden.

Kaas

In ons assortiment kunt u de heerlijkste kazen van Hollandse bodem vinden maar we adviseren u net zo graag over de meest bijzondere kazen uit het buitenland. Een heerlijke boterham met jong belegen kaas of een smakelijke burrata om te combineren met sappige tomaten en lekkere balsamicoazijn. Van een kaasblokje voor bij de borrel tot mozzarella voor bij de lunch, je bent bij ons aan het juiste adres.

Geniet van onze binnen- en buitenlandse kaassoorten, melk en eieren

Stel je vraag aan onze experts!