Buitenlandse vleeswaren

 

De interesse in Nederland voor authentieke vleeswaren uit Italie, Spanje en de rest van Europa is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Iedere week ontvangen wij uit diverse landen van Europa vleeswaren specialiteiten van diverse gerenommeerde producenten. 

NEGRONI

 

Negroni is echt familiebedrijf dat al sinds 1907 traditionele Italiaanse specialiteiten produceert. Kwaliteit staat bij de familie hoog in het vaandel, en zij houden dan ook het hele traject, van de varkenshouderij tot aan de distributie, grondig in de gaten. Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt volgens authentieke recepturen. In Italië een zeer bekend merk, in Nederland sterk in opkomst.  

 

Bekijk hier ons Negroni assortiment.

 

NOEL

 

Het Spaanse familiebedrijf Noel, waar inmiddels de 3e generatie aan het roer staat, staat garant voor traditionele producten gemaakt met de meest moderne technologie en complete controle van het productieproces van begin tot eind. Het merk Noel verzekert u van de beste Spaanse vleeswaren en een goede beschikbaarheid. U herkent beslist de passie voor authentieke producten, aandacht voor traditionele recepturen en de smaak van Spaanse temperament.  

 

Bekijk hier ons Noel assortiment.

 

ANTONIO ALVAREZ

 

 

Ruim 2 jaar geleden kwam Miguel Callejón vanuit Zuid Spanje naar Nederland om hier de bijzondere hammen van zijn goede vriend Sergio Álvarez aan te bieden aan speciale slagerijen. Inmiddels komen er bijna wekelijks van die bijzondere hammen van Antonio Álvarez vanuit Trevélez, gelegen in het Sierra Nevada gebergte, naar Nederland. 

 

Bekijk hier ons Antonio Álvarez assortiment

Contactgegevens
AdresPompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
Tel.+31 (0)513 - 62 39 45
Fax.+31 (0)513 - 62 17 83
E-mailinfo@haarsma.nl