Onze Expertise

De lat ligt torenhoog. Wij willen iedere dag met een nog beter gevoel afsluiten.

Smulplank gerechtjes in schaaltjes

Experts in de verkoop van vers

Met 55 jaar ervaring in Food mag je wel van enige expertise spreken. Toch leren ook wij nog iedere dag. En dat houdt ons jong, ambitieus en bij de les. Want de wereld verandert, de smaak van de consument is telkens in beweging.

Daar moeten wij op anticiperen en onze partners in deze dynamische processen meenemen. Dat geldt niet alleen voor het assortiment, maar ook voor de presentatie ervan op de verkooppunten. Wij stellen onze kennis volledig beschikbaar. Samen gaan we voor het succes van jouw onderneming.

Wij houden van ons vak (en smullen van de producten die wij leveren).

We zijn blij met ons werk. Iedere dag weer. Het is een feest om met zulke mooie foodproducten om te mogen gaan. En het feestgevoel wordt nog groter als wij onze passie met onze partners mogen delen. Nodig ons uit voor een inspirerend gesprek. Wij hebben er zin in!

Laten we samen sparren, dat levert gegarandeerd veel voor je op.
Bel ons voor een afspraak.

Zin in inspiratie?

Er kan nog zoveel meer. De wereld is ieder moment in beweging. Wij kijken graag naar de veranderende smaak van de consument. Naar nieuwe generaties die het gedrag van de voorgaande niet klakkeloos overnemen en naar de toekomst kijken. Hún toekomst. Dat alles leidt tot andere consumptiepatronen, tot nieuwe wegen naar succes. Wij helpen je die inzichtelijk te maken.

Butchers Tataki: eendenborst Goma Dare op bord

Vernieuwen? Verrassen? Onderscheidend zijn van andere ondernemers in food? Maak kennis met onze unieke concepten!

Butchers Tataki

Wilt je je klanten verrassen met mooie, luxe gerechtjes met een Japans tintje? Kakelvers vlees, een loeihete pan en lekkere, kenmerkende smaakmakers is alles wat je nodig hebt! Met ons concept Butchers Tataki combineren we de kwaliteit van de versspecialist met een prachtige Japanse techniek en verrassende smaken.

Chef’s Dinner selection

Voor de feestdagen of speciale dagen pakken we altijd culinair meer uit dan anders. Maar met alleen een lekker gevulde rollade, een malse hele kip of mooi braadstuk is de tafel niet gevuld. Hoe ideaal dat je met Chef’s Dinner Selection jou klant een compleet diner kunt bieden! Makkelijker, en lekkerder, kunnen we het niet maken.

Chef’s BBQ selection

De consument van nu wil genieten! Genieten van lekker eten, kwaliteit & vers, maar dan wel graag gecombineerd met een stukje gemak. Het liefst voor ieder wat wils en zonder al teveel werk. Chef’s BBQ Selection sluit daar naadloos op aan! Dit concept is helemaal barbecueën à la nu.

Spreek met onze Experts

Onze verkoopadviseurs kunnen je alles vertellen over onze concepten. Bel gerust!

0513 – 62 39 45

Gourmetfeest

Haarsma Foodimpuls introduceert het nieuwe gourmetten! Verras je klanten met de lekkerste specialiteiten in fraaie schaaltjes. Stel heel eenvoudig een gourmetfeest samen en zo is er voor ieder wat wils.

Meat & meals

Met het maaltijdconcept Meat & Meals maak je als slager van het verkopen van maaltijden een succes! Gemak is een trend die zich voortzet, ook in maaltijden. Maar hoe zorg je er voor dat die heerlijke en verse maaltijden ook echt verkocht worden? Laat je inspireren door Meat & Meals. Door Meat & Meals wordt je ontzorgt en weet de consument je te vinden voor de allerlekkerste verse maaltijden.

Smulsteen

Feestelijk, gezond, gemak en genieten: dat is onze gevulde Smulsteen! Verse groenten, verse kruiden, het beste vlees en verse aardappeltjes in een unieke ovenschaal die je of jou klant binnen 25 minuten zonder werk op tafel zet. Zo vanuit de oven.