Butchers Tataki

Van hier tot Tokio. Dat is de spreekwoordelijke reikwijdte van ons assortiment. Laat jou klanten kennismaken met de Japanse keuken.

Butchers Tataki: eendenborst Goma Dare op bord

Wil je klanten verrassen met mooie, luxe gerechtjes met een Japans tintje? Kakelvers vlees, een loeihete pan of grill en lekkere, kenmerkende smaakmakers zijn alles wat je nodig hebt!

Butchers Tataki. Een lekkere (en gezonde) manier om in no-time een maaltijd te bereiden.

Butchers Tataki

Met ons concept Butchers Tataki combineren we de kwaliteit van de versspecialist met een prachtige Japanse techniek en verrassende smaken. Tataki is namelijk geen gerecht maar een Japanse bereidingswijze waarbij vlees (of vis) aan de buitenzijde razendsnel wordt gegaard en de binnenkant rauw blijft. Vervolgens worden smaakmakers als sesam, gember of Ponzu (een citrus-achtige dressing) toegevoegd. Een prachtige techniek waarmee u eindeloos kunt variëren en verrassen.

Je klanten verrassen met mooie, luxe gerechtjes
met een Japans tintje?

‘De smaak van de wereld’ in ons complete assortiment

Samen met onze partners hebben we een aantal mooie recepten voor Je ontwikkeld. Hele smaakvolle gerechtjes die zorgen voor de perfecte start van een mooi diner, als aanvulling op de luxe borrelplank of als verrassend lekkere en gezonde maaltijd op zich. Met de mooie beelden en POS materialen ter ondersteuning kun je direct starten. Presenteer de gerechtjes gemakkelijk in de zwarte sushi trays: handig en smakelijk gepresenteerd. Zo hoeft je klant alleen maar te kiezen van welke gerechtjes hij of zij wil genieten!

Ook aan de slag met Butchers Tataki? Laat het ons weten!

Butchers Tataki: beef Pan Pan Sombrero op bord

Vernieuwen? Verrassen? Onderscheidend zijn van andere ondernemers in food? Maak kennis met onze unieke concepten!

Gourmetfeest

Haarsma Foodimpuls introduceert het nieuwe gourmetten! Verras je klanten met de lekkerste specialiteiten in fraaie schaaltjes. Stel heel eenvoudig een gourmetfeest samen en zo is er voor ieder wat wils.

Chef’s Dinner selection

Voor de feestdagen of speciale dagen pakken we altijd culinair meer uit dan anders. Maar met alleen een lekker gevulde rollade, een malse hele kip of mooi braadstuk is de tafel niet gevuld. Hoe ideaal dat je met Chef’s Dinner Selection je klant een compleet diner kunt bieden! Makkelijker en lekkerder kunnen we het niet maken.

Spreek met onze Experts

Onze verkoopadviseurs kunnen je alles vertellen over onze concepten. Bel gerust!

0513 – 62 39 45

Smulsteen

Feestelijk, gezond, gemak en genieten: dat is onze gevulde Smulsteen! Verse groenten, verse kruiden, het beste vlees en verse aardappeltjes in een unieke ovenschaal die jij of jou klant binnen 25 minuten zonder werk op tafel zet. Zo vanuit de oven.