Chef’s BBQ Selection

BBQen! Laat de hele familie (en de buren) maar gezellig aanschuiven.

Chefs BBQ Selection

Met ons concept Chef’s BBQ Selection maak je het je klant gemakkelijk. Je maakt een selectie uit de lekkere en diverse gerechtjes die je wil bereiden, recept inspiratie hebben we uiteraard voor je klaar liggen. Je maakt deze gerechtjes, doet ze in handige aluminium schaaltjes die zo op de BBQ kunnen en presenteert ze in de winkel. Je klant komt langs en kiest een aantal lekkere gerechtjes en zet deze op de hete BBQ. Het genieten kan beginnen!

Het alles in één BBQ-concept. Makkelijker kunnen we het
jou klant niet maken.

Voordelen voor de versspecialist

  • Chef’s BBQ Selection is exclusief voor de versspecialist. Met dit concept kun je je onderscheiden en je expertise als versspecialist onderstrepen.
  • Speciaal voor de versspecialist die met Chef’s BBQ Selection aan de slag wil hebben we een compleet receptenboek ontwikkeld met de lekkerste barbecuegerechten. Volop inspiratie dus!
  • Om je goed te ondersteunen op de fysieke en online winkelvloer hebben we een compleet pakket aan POS materialen voor je klaar liggen.

Vernieuwen? Verrassen? Onderscheidend zijn van andere ondernemers in food? Maak kennis met onze unieke concepten!

Meat & meals

Met het maaltijdconcept Meat & Meals maak je als slager het verkopen van maaltijden een succes! Gemak is een trend die zich voortzet, ook in maaltijden. Maar hoe zorg je er voor dat je heerlijke en verse maaltijden ook echt verkocht worden? Laat je inspireren door Meat &  Meals. Door Meat & Meals wordt je ontzorgt en weet de consument je te vinden voor de allerlekkerste verse maaltijden.

Butchers Tataki

Je klanten verrassen met mooie, luxe gerechtjes met een Japans tintje? Kakelvers vlees, een loeihete pan en lekkere, kenmerkende smaakmakers is alles wat je nodig hebt! Met ons concept Butchers Tataki combineren we de kwaliteit van de versspecialist met een prachtige Japanse techniek en verrassende smaken.

Spreek met onze Experts

Onze verkoopadviseurs kunnen je alles vertellen over onze concepten. Bel gerust!

0513 – 62 39 45

Chef’s Dinner selection

Voor de feestdagen of speciale dagen pakken we altijd culinair meer uit dan anders. Maar met alleen een lekker gevulde rollade, een malse hele kip of mooi braadstuk is de tafel niet gevuld. Hoe ideaal dat je met Chefs Dinner Selection jou klant een compleet diner kunt bieden! Makkelijker en lekkerder kunnen we het niet maken.