Chef’s Dinner Selection

Chef’s Dinner Selection. Om al uw klanten thuis een complete sterrenmaaltijd te laten bereiden.

Chefs Dinner Selection

Voor de feestdagen of speciale dagen pakken we altijd culinair meer uit dan anders. Maar met alleen een lekker gevulde rollade, een malse hele kip of mooi braadstuk is de tafel niet gevuld. Hoe ideaal dat u met Chef’s Dinner Selection uw klant een compleet diner kunt bieden! Makkelijker en lekkerder kunnen we het niet maken.

Gemak dient de mens. Een risicoloze topmaaltijd
(waarvoor een kookboek overbodig is).

Chefs Dinner Selection

Waarom Chef’s Dinner Selection?

  • Met dit concept biedt u uw klant de mogelijkheid om in één keer een mooi, vers en lekker diner samen te stellen. Al het voorwerk is door de versspecialist al gedaan.
  • Er is een ruime keuzemogelijkheid uit diverse, smaakvolle en verrassende bijgerechten.
  • Makkelijk en snel. Omdat de gerechten in handige aluminium schaaltjes zitten kan uw klant het zo in de oven schuiven. Met 10 minuten zijn de gerechten klaar!

Voordelen voor u

  • Met Chef’s Dinner Selection kunt u zich onderscheiden als versspecialist en uw klanten laten genieten van vers en kwaliteit zonder voorbereiding. Dit concept is exclusief voor de versspecialist.
  • Wilt u met Chef’s Dinner Selection aan de slag? Vijftien heerlijke recepten liggen voor klaar! Uiteraard biedt het concept altijd ruimte voor uw eigen creatieve inspiratie.
  • Ter ondersteuning op de fysieke en online winkelvloer ligt er een compleet pakket aan POS materialen voor u klaar liggen.
Chefs Dinner Selection

Vernieuwen? Verrassen? Onderscheidend zijn van andere ondernemers in food? Maak kennis met onze unieke concepten!

Gourmetfeest

Haarsma Foodimpuls introduceert het nieuwe gourmetten! Verras uw klanten met de lekkerste specialiteiten in fraaie schaaltjes. Stel heel eenvoudig uw gourmetfeest samen en zo heeft u voor ieder wat wils.

Meat & meals

Met het maaltijdconcept Meat & Meals maak je als slager van het verkopen van maaltijden een succes! Gemak is een trend die zich voortzet, ook in maaltijden. Maar hoe zorg je er voor dat jou heerlijke en verse maaltijden ook echt verkocht worden? Laat je inspireren door Meat &  Meals. Door Meat & Meals word je ontzorgt en weet de consument je te vinden voor de allerlekkerste verse maaltijden.

Spreek met onze Experts

Onze verkoopadviseurs kunnen je alles vertellen over onze concepten. Bel gerust!

0513 – 62 39 45

Smulsteen

Feestelijk, gezond, gemak en genieten: dat is onze gevulde Smulsteen! Verse groenten, verse kruiden, het beste vlees en verse aardappeltjes in een unieke ovenschaal die jij of jou klant binnen 25 minuten zonder werk op tafel zet. Zo vanuit de oven.