Gourmetfeest

Gourmetten. Zorg er voor dat je klanten nog veel langer aan die gezellige eettafel blijven zitten.

Mobieltjes uit en gourmetten maar. Dat betekent tijd voor elkaar. Hoe meer kleine hapjes, hoe leuker en langer het diner duurt. Wij hebben alles in huis om het thuis bij jou klanten nóg gezelliger te maken!

Verras je klanten met de lekkerste specialiteiten in fraaie schaaltjes: alles voor een waar Gourmetfeest! Voor de klant is het lekker makkelijk als je als versspecialist de lekkerste producten al hebt voorbereid. Door deze manier van thuis uit eten is er voor ieder wat wils en staat garant voor een gezellig samenzijn.

Gourmetfeest

Het is inmiddels onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse cultuur: gourmetten! Het lijkt een typisch Nederlands fenomeen, maar het is overgewaaid uit Azië. Daar zijn ze al lange tijd gewend aan het eten van kleine hapjes. Twee koks bedachten in de jaren ’70 het gourmetten, en het eten van kleine hapjes viel bij de Nederlanders in de smaak.

Verras uw klanten met de lekkerste specialiteiten in fraaie schaaltjes:
alles voor een waar Gourmetfeest!

Zeer uitgebreid assortiment van kleine hapjes

Kleine, verse en exclusieve hapjes zijn de basis voor gourmet, daarom is de combinatie met de versspecialist een hele logische. Wij hebben voor u daarom een zeer uitgebreid assortiment van kleine hapjes voor u voorbereid: Van vers tot diepvries, van vlees en vis tot sauzen, salades en lekker brood en daarbij natuurlijk ook handige verpakkingen. Stel met Haarsma Foodimpuls heel eenvoudig een gourmetfeest samen.

  • Handige kleine schaaltjes
  • Makkelijk stapelbaar in de koelkast
  • Handig uit te wisselen aan tafel
  • Laat een ieder zelf kiezen
  • Geen voorbereidingen
  • Feestelijke presentatie

Vernieuwen? Verrassen? Onderscheidend zijn van andere ondernemers in food? Maak kennis met onze unieke concepten!

Butchers Tataki

Je klanten verrassen met mooie, luxe gerechtjes met een Japans tintje? Kakelvers vlees, een loeihete pan en lekkere, kenmerkende smaakmakers is alles wat je nodig hebt! Met ons concept Butchers Tataki combineren we de kwaliteit van de versspecialist met een prachtige Japanse techniek en verrassende smaken.

Chef’s Dinner selection

Voor de feestdagen of speciale dagen pakken we altijd culinair meer uit dan anders. Maar met alleen een lekker gevulde rollade, een malse hele kip of mooi braadstuk is de tafel niet gevuld. Hoe ideaal dat je met Chefs Dinner Selection uw klant een compleet diner kunt bieden! Makkelijker en lekkerder kunnen we het niet maken.

Spreek met onze Experts

Onze verkoopadviseurs kunnen je alles vertellen over onze concepten. Bel gerust!

0513 – 62 39 45

Chef’s BBQ selection

De consument van nu wil genieten! Genieten van lekker eten, kwaliteit & vers, maar dan wel graag gecombineerd met een stukje gemak. Het liefst voor ieder wat wils en zonder al teveel werk. Chef’s BBQ Selection sluit daar naadloos op aan! Dit concept is helemaal barbecueën à la nu.