Meat & Meals

Kant-en-klaar wordt Klant & Klaar. Met ons alles-in-een maaltijdconcept koopt uw klant alles wat nodig is om snel een verantwoorde maaltijd op tafel te zetten.

Meat & Meals

Als slager profiteren van de toegenomen vraag naar kant & klare maaltijden? Met het maaltijdconcept Meat & Meals maakt u als slager van het verkopen van maaltijden een succes! Gemak is een trend die zich voortzet, ook in maaltijden. Maar hoe zorgt u er voor dat uw heerlijke en verse maaltijden ook echt verkocht worden? Laat u inspireren door Meat & Meals.

Klant & Klaar. De slagerij is voor de consument eigenlijk het adres om die gemaksmaaltijden in huis te halen

Nieuwe klanten trekken

Met Meat & Meals zorgt u ervoor dat uw slagerij goed zichtbaar is als maaltijdenwinkel. Veel slager collega’s die de keuze hebben gemaakt voor Meat & Meals bewijzen dat zij nieuwe klanten trekken voor hun maaltijden, en daardoor omzet en rendement scoren.

Meat & Meals is een heerlijk, snel en makkelijk totaal Foodconcept

Maaltijdenconcept

Meat & Meals zorgt dat uw heerlijke maaltijden gevonden worden door de consument, doordat het maaltijdenconcept duidelijk is voor de consument in prijs, porties en keuze. Daarnaast afwisseling biedt met een uitgebalanceerde menukaart en iedere week een voordelige maaltijd en een uitgebreidere maaltijd biedt. Voor ieder wat wils!

Meat & Meals werkt!

Meat & Meals biedt professionele begeleiding, ondersteuning en inspiratie. U ontvangt periodiek de receptenboekjes, promotiematerialen en kunt ten allen tijde terecht bij de winkelbegeleider en vakspecialist voor al uw vragen en zaken waar u tegenaan loopt terecht. Hiermee wordt u ontzorgt en weet de consument u te vinden voor de allerlekkerste verse maaltijden.

Wilt u weten wat Meat & Meals voor uw winkel en klanten kan betekenen? We gaan graag eens met u in gesprek!

Vernieuwen? Verrassen? Onderscheidend zijn van andere ondernemers in food? Maak kennis met onze unieke concepten!

Chef’s BBQ selection

De consument van nu wil genieten! Genieten van lekker eten, kwaliteit & vers, maar dan wel graag gecombineerd met een stukje gemak. Het liefst voor ieder wat wils en zonder al teveel werk. Chef’s BBQ Selection sluit daar naadloos op aan! Dit concept is helemaal barbecueën à la nu.

Smulsteen

Feestelijk, gezond, gemak en genieten: dat is onze gevulde Smulsteen! Verse groenten, verse kruiden, het beste vlees en verse aardappeltjes in een unieke ovenschaal die u of uw klant binnen 25 minuten zonder werk op tafel zet. Zo vanuit de oven.

Spreek met onze Experts

Onze verkoopadviseurs kunnen je alles vertellen over onze concepten. Bel gerust!

0513 – 62 39 45

Gourmetfeest

Haarsma Foodimpuls introduceert het nieuwe gourmetten! Verras uw klanten met de lekkerste specialiteiten in fraaie schaaltjes. Stel heel eenvoudig uw gourmetfeest samen en zo heeft u voor ieder wat wils.