Smulsteen

‘De Smulsteen’ klinkt als tovenarij. En dat is het in zekere zin ook.

Onze Smulsteen tovert in één keer een complete verse, sfeervolle en ambachtelijke maaltijd op tafel. Abracadabra!

Feestelijk, gezond, gemak en genieten: dat is onze gevulde Smulsteen! Verse groenten, verse kruiden, het beste vlees en verse aardappeltjes in een unieke ovenschaal die jij of je klant binnen 25 minuten zonder werk op tafel zet. Zo vanuit de oven.

De Smulsteen

De feestelijke smulsteen biedt variatie en is praktisch in gebruik: door de gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Kortom: direct genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd!

De Smulsteen. De steen voor feestelijke smulpapen.

De smulstenen bieden variatie: iedere keer wat nieuws

Onze specialisten hebben talloze Smulsteen varianten samengesteld, zowel met als zonder vlees. Denk hierbij aan de ‘Mixed grill trio Smulsteen’, ‘Hollandse kip lasagne Smulsteen’, ’Spaanse kip groente Smulsteen’ of de ‘Kip shoarma Smulsteen speciaal’ en nog veel meer combinaties. Naast deze recepten is er ook actiemateriaal beschikbaar, inclusief stickers met bereidingsadvies voor je klant.

Smulsteen in de oven

Bourgondische ovensteen

Maak je smulsteen diner compleet met een verse rauwkost, een rijk gevulde soep, lekkere dips en een mooi ambachtelijk brood. Samen met onze klanten hebben we de afgelopen jaren tienduizenden smulstenen mogen klaarmaken.

Met deze bourgondische ovensteen zet je klant in een mum van tijd een uniek diner op tafel. Doe je ook mee met deze exclusieve manier van klanten verwennen? Wij hebben alles in huis om je te helpen!

Vernieuwen? Verrassen? Onderscheidend zijn van andere ondernemers in food? Maak kennis met onze unieke concepten!

Butchers Tataki

Wil je je klanten verrassen met mooie, luxe gerechtjes met een Japans tintje? Kakelvers vlees, een loeihete pan en lekkere, kenmerkende smaakmakers is alles wat je nodig hebt! Met ons concept Butchers Tataki combineren we de kwaliteit van de versspecialist met een prachtige Japanse techniek en verrassende smaken.

Meat & meals

Met het maaltijdconcept Meat & Meals maak je als slager van het verkopen van maaltijden een succes! Gemak is een trend die zich voortzet, ook in maaltijden. Maar hoe zorg je er voor dat je heerlijke en verse maaltijden ook echt verkocht worden? Laat je inspireren door Meat &  Meals. Door Meat & Meals wordt je ontzorgt en weet de consument jou te vinden voor de allerlekkerste verse maaltijden.

Spreek met onze Experts

Onze verkoopadviseurs kunnen je alles vertellen over onze concepten. Bel gerust!

0513 – 62 39 45

Chef’s BBQ selection

De consument van nu wil genieten! Genieten van lekker eten, kwaliteit & vers, maar dan wel graag gecombineerd met een stukje gemak. Het liefst voor ieder wat wils en zonder al teveel werk. Chef’s BBQ Selection sluit daar naadloos op aan! Dit concept is helemaal barbecueën à la nu.