Fier vleeswaren

 

 

 

 

HAMSOORTEN

 

Boerenachterham
Slagersachterham gerookt
±4.7 kg
 ±4.6 kg

De boerenachterham wordt gemaakt van de mooiste delen van de achterham van het varken. Het vlees percentage zit op minimaal 97%.

De slagersachterham staat bekend om de zeer goede snijeigenschappen. Gemaakt van plattebil met spierstuk.

   
Gebraden beenham
Boerenachterham ongerookt
±4.4 kg
 ±2.4 kg (half)
De gebraden beenham wordt gemaakt van de mooiste delen van de achterham van het varken. Na het garen wordt de ham afgegrild waardoor de typerende smaak ontstaat. De boerenachterham wordt gemaakt van de mooiste delen van de achterham van het varken. Het vlees percentage zit op minimaal 97%.
   
Schouderham superieur
Boerenschouderham
±3.3 kg
 ±2.2 kg (half)
De schouderham superieur wordt gemaakt van mager schoudervlees en is rechthoekig van vorm. De schouderham ideaal voor het gebruik in gerechten.

Gemaakt van de hele schouder met een randje vet ambachtelijk model met snijspiegel. Gemaakt in net.

   
Coburgerham
Gegrilde achterham
±3.8 kg
±2.3 kg (half)

Coburgerham is een ware verfijnde ham voor de kenner. Het product is mild gerookt, natuurgerijpt en drooggezouten. Ideaal om te combineren met talloze voorgerechten. 

Deze heerlijke achterham wordt na het koken heerlijk gegrild. Het resultaat is een hamspecialiteit met een volle smaak om stil van te genieten. 
   
Yorkham 
 
±2.3 kg (half)
 

De yorkham wordt gemaakt van de mooiste delen van de achterham.

 

 

DROGE WORSTSOORTEN

 

Salami Hongrois
Wijncervelaat
±2.3 kg
±2.3 kg
De salami Hongrois bevat zorgvuldig geselecteerde grondstoffen zoals knoflook, wat zorgt voor een lekkere smaak naar Belgische traditie.  De wijncervelaat kent een heerlijke en zachte smaak en is lekker op de boterham of als tussendoortje.
   
Snijworst 
Wijncervelaat superieur 
 ±2.9 kg
 ±2.9 kg
Snijworst is een droge worst soort en wordt ook wel cervelaatworst genoemd. Lekker voor op de boterham, maar ook als hartig tussendoortje. De wijncervelaat is een zorgvuldige selectie van grondstoffen wat zorgt voor een heerlijke zachte smaak en hoge kleurstabiliteit. 
   
Snijworst superieur
Ardenner peperblok
±3.0 kg
±1.1 kg (half)
De snijworst superieur is een droge worst met een fijne vleeskorrel. De zorgvuldige selectie van grondstoffen zorgt voor een heerlijke zachte smaak.  De Ardenner peperblok is een karaktervolle fijne cervelaatworst met een pittige pepermantel. Heerlijk voor op de boterham, maar ook als tussendoortje.
   
Rundercervelaat
 
±3.2 kg 
 

De rundercervelaat is een droge worst soort wat vergelijkbaar is met snijworst. Lekker voor op de boterham, maar ook als hartig tussendoortje.

 

 

GEKOOKTE WORSTSOORTEN 

 

Ardenner boterhamworst 
Slagers boterhamworst 
±2.8 kg 
±2.3 kg (half)

De Ardenner boterhamworst wordt gemaakt van geselecteerd varkensvlees waaraan een uitgekiend kruidenmengsel wordt toegevoegd.

De Slagers boterhamworst wordt gemaakt van geselecteerd varkensvlees waaraan een uitgekiend kruidenmengsel wordt toegevoegd.

   
Blikboterhamworst
Palingworst 
6x1.8 kg (doos)
±1.5 kg 
Deze heerlijke milde gekookte blikboterhamworst met een eerlijke,volle smaak. Gemaakt met het allerbeste vlees en de lekkerste kruiden.

Eerlijke, traditionele gerookte palingworst die op authentieke wijze wordt bereid, Gemaakt van het allerbeste vlees en de lekkerste kruiden.

   
Gekookte Gelderse worst 
 
±1.5 kg 
 

De Gekookte Gelderse worst uit de Gelderse Achterhoek kent een authentieke receptuur en ambachtelijke bereiding wat zorgt voor een smaakvolle broodmaaltijd.

 

 

RIB EN SPEKSOORTEN 

 

Katenspek
Bacon 
±1.7 kg
±2.0 kg
 

Deze Katenspek wordt gemaakt van speciaal geselecteerde buiken en volgens een oud Hollandse receptuur wordt deze delicatesse, mild gezouten en gerookt. 

Onze bacon wordt gemaakt van de varkensrib met een klein spekrandje. Na het pekelen worden de bacons natuurlijk gerookt op puur beukenhout. 

   
Mager gerold ontbijtspek
Mager spek plat
±1.8 kg 
±3.0 kg 

Ons ontbijtspek is op traditionele wijze voorgezouten, gepekeld en gerijpt, en daarna langzaam gerookt. Je proeft de smaak die vroeger gewoon was.

Ons mager spek is op traditionele wijze voorgezouten, gepekeld en gerijpt, en daarna langzaam gerookt. Je proeft de smaak die vroeger gewoon was.

   
Vet spek gerookt 
Vet spek gezouten 
±3.6 kg (half)
±3.6 kg (half)

Ons vetspek is een mild gezouten, gerookt en gerijpt product. Het vetspek heeft een zwoerd en heeft een mini-male dikte van 6 cm.

Ons vetspek is een mild, gezouten en gerijpt product. Het vetspek is ongerookt en heeft een zwoerd en heeft een minimale dikte van 6 cm.

Casselerrib
±3.6 kg
Onze casselerrib wordt na een milde pekel geleidelijk gegaard in stoomovens en in hete lucht gegrild. Tenslotte wordt de buitenzijde licht gerookt waardoor de casselerrib zijn zachte smaak, blanke kleur en onderscheidende malse ‘bite’ krijgt.

 

LEVERSOORTEN

 

Leverkaas
 
Kalfsleverworst
±1.9 kg
 
±500 gr
Deze leverkaas kent een unieke en intense, maar toch zachte smaak, vanwege het gebruik van uitsluitend verse varkenslever en fijne kruiden.    Deze kalfsleverworst kent een unieke en zachte smaak en wordt gemaakt van 100% kalfsvlees.
     
Runderlever gelardeerd Deli
 
Runderlever gelardeerd
±1.6 kg
 
±2.5 kg

Heerlijke Runderlever met spekjes die wordt samengeperst tot een blok, waardoor het snijden op de snijmachine een stuk makkelijker gaat. 

 

Heerlijke ouderwetse Runderlever met spekjes die nog op ambachtelijke wijze wordt bereid. 

     
Runderlever ongelardeerd
 
Berliner 
±2.5 kg
 
±2.5 kg

Heerlijke ouderwetse Runderlever die nog op ambachtelijke wijze wordt bereid.

 

De Berliner is een romige, snijvaste paté. Mager vlees, verse lever en een uitgekozen kruidenboeket geven de specifieke smaak aan deze leverworst. 

     
Varkenslever blok ongelardeerd
 
Varkenslever schelp ongelardeerd
±1.5 kg
 
±1.7 kg

Deze heerlijke en eerlijke varkenslever wordt samengeperst tot een blok, waardoor het snijden op de snijmachine een stuk makkelijker gaat.

 

Deze heerlijke en eerlijke varkenslever wordt nog op de ouderwetse manier bereid. Heerlijk tussen een pistoletje. 


 

KIP- EN KALKOENSOORTEN 

 

Gebraden kipfilet
±1.5 kg
Deze heerlijk magere gebraden kipfilet heeft een sappige smaak. Het product is gemarineerd in een boeket van fijne kruiden en specerijen en is gemaakt van 100% verse kipfilet. 

 

ROOKVLEESSOORTEN

 

Runderrookvlees muis
Half (±1.5 kg) en heel (±2.4 kg)

Runderrookvlees van de achtermuis, ambachtelijk gezouten, gedroogd en gerookt met moderne produktiemethoden. Dun gesneden voor een optimaal aantal plakken per 100 gram, ook voor een optimale smaakbeleving!

 
Runderrookvlees bovenbil
±2.3 kg
Runderrookvlees van de bovenbil, ambachtelijk gezouten, gedroogd en gerookt met moderne produktiemethoden. Dun gesneden voor een optimaal aantal plakken per 100 gram, ook voor een optimale smaakbeleving!

 

OVERIGE VLEESWAREN 

 

Amsterdams pekelvlees 
Amsterdams pekelvlees mager 
±3.2 kg
±3.0 kg 

Een licht pittige pekelvlees van mooie plaatborsten. Het vlees wordt gezouten en gepekeld en daarna langzaam gegaard. 

Een licht pittige pekelvlees van mooie plaatborsten. Het vlees wordt gezouten en gepekeld en daarna langzaam gegaard. Extra mager!
   
Gebraden fricadeau 
Tongenworst 
±1.2 kg 
±2.0 kg
Gemaakt van de platte bil met klein vetrandje. Rose gebraden waardoor de typerende smaak ontstaat. Geleverd met snijspiegel. 

Een echte specialiteit voor de liefhebber. Op ambachtelijke wijze bereid volgens traditioneel recept. Een bijzondere delicatesse die zijn kwaliteit ook echt waar maakt.


 

Contactgegevens
AdresPompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
Tel.+31 (0)513 - 62 39 45
Fax.+31 (0)513 - 62 17 83
E-mailinfo@haarsma.nl