Fier vlugklaar

 

ROOKWORST

Na een uitgebreide rookworsttest hebben wij de beste rookworsten voor u geselecteerd. Deze rookworsten vindt u onder ons Fier label.

Met de Fier rookworsten kunt u uw klanten met trots een ambachtelijke rookworst aanbieden en bent u verzekerd van een constante topkwaliteit en smaak. Wij gaan graag de uitdaging met u aan om te proeven voor de lekkerste rookworst! 

De ambachtelijke rookworst van Fier is bekroond voor de heerlijke smaak en de goede textuur. De worst is uitsluitend gemaat van vers varkensvlees, zonder knars en zenen in een vlees-vetverhouding van 70/30.

Verkrijgbaar in diverse verpakkingen.

Fijne rookworst
Runder rookworst

Gestopt in Hollandse varkensdarmen en traditioneel gerookt op beukenhout. 

Fijne ambachtelijke rookworst van rundvlees.
   
Grove rookworst
Kaas rookworst
Gestopt in Hollandse varkensdarmen en traditioneel gerookt op beukenhout.  Eénpersoons (halve) rookworstjes gevuld met blokjes kaas.
   
Rauwe rookworst
Keurslager rookworst 

De rauwe rookworst is wel gerookt, maar nog niet gekookt. Verkrijgbaar in grove- (foto boven) en fijne (foto onder) variant. 

Deze ambachtelijke rookworst zit in een VakTape Keurslager vacuümzak. Gemakkelijk te openen zonder mes.

 

PANKLAAR 

 

Kipschnitzel

Malse kipschnitzel in een krokante panade. Populair bij jong en oud en makkelijk te combineren met allerlei groenten en aardappel gerechten. Maar denk ook een aan een ‘broodje Kip’.

Doos 24 x 100 gram

 
Krokante kipschnitzel

Malse kipschnitzel gepaneerd met cornflakes. Populair bij jong en oud en makkelijk te combineren met allerlei groenten en aardappel gerechten. Maar denk ook een aan een ‘broodje Kipkrokant’.

Doos 24 x 100 gram


 

 

Contactgegevens
AdresPompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
Tel.+31 (0)513 - 62 39 45
Fax.+31 (0)513 - 62 17 83
E-mailinfo@haarsma.nl