logo aromas del sur

Aromas del Sur

Aromas del Sur, het Noord-Spaanse merk dat exclusieve hammen, worsten en vele andere specialiteiten op onze eigen huismerken kaart zet.

Boerderij met varkens van Aromas del Sur

Vleeswaren van Aromas del Sur staan voor duurzaamheid, veelzijdigheid en heerlijke smaken. Exclusief voor u als versspecialist en uw klanten!

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt voor alles. Daarom wordt er voor de vleeswaren van Aromas del Sur gewerkt met betrokken boeren. De boeren houden goed beheer over de hele keten, het gehele productieproces, en leveren daardoor de smakelijkste vleeswaren. Door het eigen beheer is alles in de keten is veilig te stellen en kan de beste kwaliteit worden gegarandeerd. Van een heerlijke serranoham tot smakelijke fuet of chorizo. Aromas del Sur levert de beste kwaliteit voor u en uw klanten.

Het Spaanse land, de sidderende zon, de betrokken boeren, de liefde voor het vak… het is allemaal terug te vinden in de smaak van ‘Aromas del Sur’ producten.

Dierenwelzijn is een voorwaarde voor een fijne smaak

Generatie op generatie wordt bij elke stap in het productieproces dierenwelzijn gewaarborgd. En ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Van varken tot voer, alles is in eigen beheer. Zo is alles in de keten is veilig te stellen en te controleren. Er wordt uitsluitend gewerkt met duurzame boerderijen en geïnvesteerd in nieuwe en ecologische boerderijen. Dat is niet alleen goed voor de boeren maar ook voor de dieren.

Spreek met onze Experts

Bent u geïnteresseerd in de heerlijke Spaanse smaken van Aromas del Sur of wilt u meer informatie? Bel met onze experts!

0513 – 62 39 45

Verras uw klanten met een zonnig Spaans assortiment

Verleid uw klant met een mooi en uitnodigend assortiment aan vleeswaren voor elk feestje. Varieer met een trio aan vleeswaren in een sushi/deli tray of Gourmet Express 3-vaks.

Tapas vleeswaren

Onze Merken

Onze merken zijn geselecteerd door en voor professionals in de verswereld.
We zorgen ervoor dat u de beste prijs krijgt voor de beste kwaliteit.