logo boerderijkip

Boerderijkip

Ons huismerk ‘Boerderijkip’ maakt z’n belofte waar. De kip heeft lekker rond gescharreld en een (veel) beter leven dan het gros van z’n soortgenoten gehad.

Boerderijkip in stal

‘Boerderijkip’ is kip van het Hubbard ras. Waarbij het dierenwelzijn voorop staat. 

Boerderijkip is een langzaam groeiend ras, de Hubbard, dat in eigen tempo scharrelt en groeit. Daardoor zijn de dieren niet alleen gezonder maar ook meer ontspannen. De kippen worden omringd met zorg en aandacht, krijgen plantaardig voedsel en zijn antibioticavrij. Onze boeren streven naar duurzaamheid en het welzijn van de dieren staat bij hen voorop! Dat proeft u terug in het lekker malse en smaakvolle vlees.

Boerderijkip is niet zomaar kip, het is échte Hollandse scharrelkip die gegarandeerd een beter leven heeft gehad. (H)eerlijk vlees dus!

Op de werkvloer

Aan ondersteuning op de fysieke en digitale werkvloer geen gebrek! Er is een communicatiepakket beschikbaar waardoor de marketing van dit mooie merk voor u een fluitje van een cent wordt.

Promotiemateriaal boerderijkip
Handen met kippenvoer

Beter leven

Wij gunnen onze kippen een beter leven. Dat begint al bij de kuikens: die mogen lekker in hun eigen tempo groot worden. Wat het verder betekent?

  • Maximaal 12 kippen per m2 met vrije uitloop;
  • Ze krijgen verrijkingsmateriaal, waardoor ze lekker kunnen scharrelen en stofbaden
  • Ze hebben een natuurlijk licht en een normaal dag- en nachtritme
  • Korter en beter transport

Onze Merken

Onze merken zijn geselecteerd door en voor professionals in de verswereld.
We zorgen ervoor dat u de beste prijs krijgt voor de beste kwaliteit.