Een samenwerkingsverband tussen:

Booijman Foodimpuls - Zaltbommel
Haarsma Foodimpuls - Heerenveen

1-2 OKT: Vakbeurs Foodspecialiteiten

De Vakbeurs Foodspecialiteiten is een professionele en eigentijdse vakbeurs die zich jaar na jaar heeft uitgebreid. De beurs is verrassend en inspirerend voor exposanten en bezoekers.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2018 vindt plaats op 1 en 2 oktober in Expo Houten. Door de jaren heen is de Vakbeurs Foodspecialiteiten uitgegroeid tot dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor de gehele foodspecialiteitenbranche. De vakbeurs staat bekend als een gezellige, kleinschalige en laagdrempelige beurs waar ook steeds meer horecaondernemers, retailers en andere versmanagers hun weg naar Houten weten te vinden. Geen wonder dat vrijwel alle toonaangevende spelers uit de branche acte de présence geven. Met ruim 200 deelnemende exposanten staat de Vakbeurs Foodspecialiteiten garant voor een gevarieerd en aantrekkelijk productaanbod.

Welkom op de Foodimpuls stand!
Foodimpuls is aanwezig met een exclusieve nieuwe lijn exotische dips, pesto's, tapas en chutneys. Dit assortiment valt op door de hoge kwaliteit van de ingrediënten en verrassende smaken. Kom langs en proef het allemaal!

Meer informatie over de beurs vindt u op de website van de organisatie.

Terug naar overzicht
Contactgegevens
AdresPompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
Tel.+31 (0)513 - 62 39 45
Fax.+31 (0)513 - 62 17 83
E-mailinfo@haarsma.nl