Een samenwerkingsverband tussen:

Booijman Foodimpuls - Zaltbommel
Haarsma Foodimpuls - Heerenveen

17 - 19 SEPT: Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en biedt aan bijna 13.000 ondernemers en managers uit de branche een hoogstaand gastronomisch platform met een compleet aanbod producten en diensten voor de eigen bedrijfsvoering.

Van 17 t/m 19 september 2018 staat Rotterdam Ahoy opnieuw in het teken van culinaire verrassingen, innovatieve food en non-food producten en oplossingen voor in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 400 exposanten, een keur aan workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u op dit gastvrije evenement niet ontbreken! Zorg dat u de zesde editie van Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy niet mist!  

Welkom op de Angelo Poretti stand!
Dit jaar pakken wij groots uit met een stand geheel gericht op het Italiaanse speciaalbier: Angelo Poretti. Met meer dan 10 smaken in fles en op de tap, is dit bier een eyecatcher voor Italiaanse restaurants of liefhebbers van onderscheidende speciaalbieren. Kom langs en proef ze allemaal!

Meer informatie over de beurs vindt u hier op de website van de organisatie. 

Terug naar overzicht
Contactgegevens
AdresPompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
Tel.+31 (0)513 - 62 39 45
Fax.+31 (0)513 - 62 17 83
E-mailinfo@haarsma.nl