Een samenwerkingsverband tussen:

Booijman Foodimpuls - Zaltbommel
Haarsma Foodimpuls - Heerenveen

Foodimpuls trakteert uit Italië!

Italiaanse hammen, lasagne, Angelo Poretti bier, Italiaanse vloerbaguette of heerlijke producten voor op de barbecue met een Italiaanse twist. ‘Il gusto Italiano’ oftewel: de échte smaken van Italië zijn in week 20 extra voordelig bij Foodimpuls! Met heerlijke recepttips om er een feestje van te maken voor uw klant!

 

Bij aankoop van een Italiaanse Parma- of San Daniele ham, een doos Birrificio Angelo Poretti #4 GRATIS!

  • Parmaham met kroon traditioneel € 19,95 p/kilo
  • Parmaham met kroon 5 sterren z/been € 21,95 p/kilo
  • Parmaham met kroon Pelatello € 22,95 p/kilo
  • Parmaham met kroon opgebonden € 20,95 p/kilo
  • San Daniele rauwe ham z/been € 17,95 p/kilo
  • San Daniele rauwe ham opgebonden € 18,95 p/kilo
  • San Daniele rauwe ham Pelatello € 19,95 p/kilo

 

Traditionele receptuur, vers gekookt. In slechts een paar minuten een échte Italiaanse lasagne op tafel.

  • Volgens het authentieke recept uit de regio Emilia Romagna 
  • Van lokale ingrediënten, met de hand gemaakt
  • Béchamel-crème, gemaakt met verse volle melk, verse boter en bloem 
  • Niet gepasteuriseerd 
  • Nu met grover gehakt, voor een nog betere smaak!

Actie: Italiaanse lasagne vers gekookt
Vers gekookte, traditionele lasagne
Bak à 3 kilo
Actieprijs: € 4,95 p/kilo

Recepttip: Eigengemaakte Lasagnette
Pak een bak Il Ceppo Lasagne en snijd deze in stukjes. Blancheer 1,5 kilo ratatouille in 2 à 3 minuten op 100 graden in de steamer en laat het afkoelen. Meng de groenten met de lasagne. Schep het groente/lasagne mengsel in een alu-bakje en garneer af met kaas en tomaat. 

Advies consumentenprijs: ​€ 4,95 p/bakje

 

Actie: Italiaanse vloerbaguettes
Voorgebakken witte baguette met kruiden.
Doos à 30x220 gram
Actieprijs: € 14,50 p/doos

Recepttip: Italiaanse smulbaguette
Halveer de Italiaanse vloerbaguette en bestrijk iedere helft met een laagje Sensation pesto. Halveer de gesneden plakken ham en salami. Beleg iedere helft met 4 halve plakken salami en 4 halve plakken ham. Strooi af met kasarella kaas en pijnboompitjes. Garneer met verse rucola. 

 

 

Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 9:21 uur

Overige berichten uit 2018

Contactgegevens
AdresPompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
Tel.+31 (0)513 - 62 39 45
Fax.+31 (0)513 - 62 17 83
E-mailinfo@haarsma.nl