Een samenwerkingsverband tussen:

Booijman Foodimpuls - Zaltbommel
Haarsma Foodimpuls - Heerenveen

Foodimpuls en Medline slaan handen ineen

Foodimpuls en Medline slaan handen ineen

Importeur & groothandel Foodimpuls bv gaat de fijnmazige vers distributie richting het slagers, delicatesse kanaal van het Belgische top assortiment Medline verzorgen. De kick-off zal plaatsvinden tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten op 1 en 2 oktober aanstaande.

Medline is ontwikkeld door Deldiche uit Brussel, waar de familie de Cock en de beroemde Zweedse kok Christer Elfving de Mediterrane keuken van houmous, tapas, dippers en spreads vertalen naar geweldige delicatessen voor versspecialisten. Hierbij worden geen concessies gedaan aan de smaak en puurheid van de originele recepten. Tevens worden er geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen toegevoegd.

Medline is door de hoge productkwaliteit een begrip bij Belgische versspecialisten en door de samenwerking nu ook in Nederland gemakkelijk beschikbaar.

De producten zijn kant en klaar te gebruiken voor verkoop vanuit een gekoelde toonbank. Ook is het Medline assortiment toepasbaar in buffetten, als onderdeel van een hapjesschaal, op tafel als gezonde dipper, uitstekend toepasbaar als beleg voor broodjes en heel goed te verwerken als vulling in mooie vleesgerechten.

Gepubliceerd: donderdag 13 september 2018 om 16:47 uur

Overige berichten uit 2018

Contactgegevens
AdresPompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
Tel.+31 (0)513 - 62 39 45
Fax.+31 (0)513 - 62 17 83
E-mailinfo@haarsma.nl